27.07.2021

Om nerden selv

april 10, 2014 av  
Kategorisert under Oslo, Subway

Hvem er han? Og hvorfor kaller han seg SubwayNerd? Blir han skuffet når det er dårlig vær ute? Har han andre interesser? Spiser han? Sover han? Litt om denne underlige personen kan du finne nettopp her.

For spørsmål eller annet, bruk kontaktskjemaet.

Midt i livet

En nerd eller en raring. Jeg ser for meg at det må man være for å ha spesielle interesser og ikke være helt A3 eller A4. A5 eller notisblokk er nok mer passende beskrivelse. En mann midt i livet som ankom verden på begynnelsen av 1970-tallet. Den gangen det het EU, slengbukser var «in» og man kunne være langhåret
(og minst like langskjegget) uten å tenke mer over det.

Daglig blir man sett luskende rundt på en metrostasjon eller andre steder i Oslo. Med eller uten kamera.
Det trives man godt med. Navn? Javisst. Det er tradisjonelt og eldgammelt. Mine venner beskriver meg som litt snodig, glad i godt bakverk og sansen for det litt sære. Som sagt: en nerd er en nerd.

Personlighet

Alle er vi unike og selvom vi er like, så er vi samtidig ulike. Tenk om alle skulle vært sære, egne og gjort ting på sin måte. Kaos. Med sans for detaljer og småting andre ikke bryr seg om, måtte det bli slik. Man sover, spiser og det er også andre ting som er viktig i livet. Ikke bare metro og fotografering. Vi er alle en del av et bilde og det må man ikke glemme.

Når været er dårlig og man ikke får tatt bilder, ja da blir man skuffet. Hvordan skal så man ellers få gjort ting ferdig? Trening, tradisjon og et ukomplisert, enkelt liv er også ting man verdsetter. Nettstedet er eksponering mer enn nok. Derfor liker man seg bedre bak enn foran kameraet.

Gjøremålene

Joda, de er der. Alle har vi ulike oppgaver og er intet unntak i så måte. Man er klar på at dette èr en hobby og nettsidene er private. Koblingene til Ruter og Sporveien AS er ikke annen enn at man refererer dem i statisk materiale eller i artikler. Man hjelper til her og der og gjør sitt beste. Nerd, et lite lam, tjener, medmenneske og skapning. Kort oppsummert.

Hverdagene er fine og ofte fylte. Men allikevel som på metroen, man skal til og fra steder. Dag ut og dag inn. De rolige øyeblikkene er de fineste. Lyden av stillhet eller musikk er herlig. Sist, men ikke minst å sysle med hobbyen fremfor alle.

HjemSubwayNerd

Kommentarfeltet er lukket.