17.04.2024

SubwayNerd og tiden fremover

januar 1, 2017 av  
Kategorisert under Aktuelt, Oslo, Subway

SubwayNerd lever og skal ikke dø. Stillheten skyldes rett og slett feltarbeide (filming) og manglende timer i døgnet. Men det er tid for å gjøre massive oppdateringer og komme ajour igjen. Når nyttårsrakettene er skutt opp, røyken har lagt seg og man skriver 2017 i almanakken.

Hva skjer egentlig fremover? Det kommer i akkurat denne artikkelen.

Nytt år og ny situasjon

2017 begynner med at SubwayNerd er i ventemodus. Rett og slett fordi man venter på ny tillatelse til å ta bilder og filme. Må man ha lov? I disse usikre tider med stadig mer terror og bruk av vold rundt om i verden har man blitt skevtne. Også i Oslo. Selvom man nekter å erkjenne dette. Regjeringen vet det godt, Sporveien vet det enda bedre og særlig vekterne. De sistnevnte unnskylder seg alltid med «det er jo jobben vår».

Joda, men når man blir stoppet annenhver dag og spørsmålet er det samme: da gjør man seg tanker. Forhåpentligvis løser dette seg formelt snart. En litt ny situasjon. Men verden endrer seg raskt og man må følge med i tiden. Enten en liker det eller ei.

Oppdatering og omlegging

I tiden frem mot våren så antas det at man skal filme mer og ta bilder. Foruten det så skal en helt enorm backlogg legges inn og derfor vil det flyte over av artikler etterhvert. Dette vil bli spesifikt opplyst under
nyhetsfanen. Mange sider skal også legges om, oppdateres og fikses på. Noe fordi det er logisk og bedre slik. Men også noe fordi nettsidene skal legges om.

Det er slik at dagens template, altså det som er under det du ser og bruker: selve hjertet og hjernen ikke fungerer som det skal lenger. Template oppdateres ikke lenger og galleriløsningen som viser artikler på forsiden oppdateres heller ikke lenger.

Dette betyr at WordPress som stadig utvikler seg krever et annet design. SubwayNerd har gått til anskaffelse av nytt template og nytt design kommer også. Denne artikkelen er den første som skrives for det kommende designet.

Noe vil være til å kjenne igjen fra før og noe blir nytt. Men det skal fortsatt være like bra og fokuset vil være 100 % på T-banen/Metro i foto og film.

Litt byggeplass

Iløpet av vinteren bør man regne med at det vil se litt rotete ut her til tider før farger og alt innhold faller på plass der det skal være. Angående nytt materiale så kommer det som sagt etterhvert. Gi nerden en uke eller to, så er flere svar og sånt på plass. Det kan også nevnes at presentasjon av mitt nye «Koreanske Monster» kommer og at man for første gang vil få oppleve 60 FPS materiale.

Så hold ut og fortvil ikke. Dette vil bli bra og fremtiden ser faktisk bra ut. Man lar seg ikke stoppe av litt motgang. Tvertimot. Da tar man seg en godbit, noe godt i glasset og reiser seg. Med blikket rettet mot
fremtiden og T-banen.

Artikkelen ble publisert  01.01.2017, 17:00
Artikkelen ble oppdatert  02.01.2017, 00:00

Kommentarfeltet er lukket.