05.08.2020

Årets fangst og veien videre

desember 1, 2015 av  
Kategorisert under Foto, Norden, Oslo, Rapport, Subway, Tanker

Det går unna. Året er snart omme og SubwayNerd kommer med en liten oppsummering. 2015 har rast ut unna. Mye er gjort, men mye står igjen. Det å være en SubwayNerd kan være hektisk, men også sabla tregt. Forvirret? Fint.

Heng med og les sakte. S a k t e.

Bildemål i boks

Før 2015 var igang så satte man seg mål at alle stasjonene i Oslo og Akershus skulle fotograferes. I vanlig format og vidformat for å få med seg alt. Og da mener man: a l t. Det har SubwayNerd oppnådd og mens det er snø, jul, kaldt og det laver (eventuelt bøtter) ned, så legges nye bilder ut. Bilder fra 2014 legges også ut. Det skrives, tenkes og observeres.

Samtidig så planlegges nye. Bildemål er i boks. Men ferdig? Langtifra. Linje 3 delåpner i januar og for fullt i april 2016. Nydalen gjenåpner, noen stasjoner må jobbes litt mer med og 3. april så åpnes Løren Stasjon. Det er nok å ta bilder av i året som kommer også.

Bevegelse og action

I tillegg skal man innom alle stasjonene igjen og ta actionbilder. T-bane i bevegelse. Filmingen har også blitt en suksess. Nå er skikkelig utstyr kommet i hus og den biten fortsetter allerede i januar 2016. Andre rariteter står også på listen over planlagte ting. Ligge på latsiden gjør man ikke. Når det skal sies så har november og desember vært rolige måneder. Av flere årsaker.

Fremover skal nettopp bevegelse og action være tema. Fotomessig, videomessig og på nettsidene. Ferdigdato var januar 2016. Mest realistisk blir det en gang mellom januar og april i 2016. Altså neste år.

Veien videre

Det blir ikke noe spesielle forandringer på oppsett eller noe. Det blir å fortsette på malen man har idag og legge ut artikler og bilder fra inn såvel som utland. SubwayNerd har gjort seg tanker om Stockholms T-bane, Københavns Metro og Berlin U-Bahn som destinasjoner til sommeren. Mye arbeid gjenstår og foto-filmlysten er der. Sammenlign det med Mc Gregor som venter. På Aldos kinn.

Etter høytiden er man klar for å knipse og filme. Så det ryker av kameraer og minnekort. På en stasjon nær deg. Resultatet kommer senere. På en skjerm nær deg. I full HD. Bilder. Levende bilder. Kultur. Kunst. Rett og slett.

Årets fangst

SubwayNerd har plenty med bilder, stasjoner og videoklipp. Som skal redigeres, settes sammen, jobbes med og skrives til. Selvom vi går en rolig, flott tid i møte, så blir det daglige oppdateringer fremover.  Årets fangst skal legges ut og deles her. Om man er fornøyd? Brukbart fornøyd. Det er mye som kan bli bedre og skal trenes på.

Å ha mål å jobbe mot videre, ting å bli bedre på, teknikker som må øves inn og særlig på videobiten er det mye man må lære. Men man gleder seg og ser frem til et spennende nytt år.

Publisert  01.12.2015, 22:00
Oppdatert  05.12.2015, 18:30

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarfeltet er lukket.