05.08.2020

Mens man venter på våren

februar 24, 2016 av  
Kategorisert under Foto, Norden, Oslo, Rapport, Subway, Tanker

Vintertid er en litt spesiell tid. Det blir tidligere mørkt. Snø, is og holke er det som gjelder. Men SubwayNerd ligger ikke på latsiden fordet. I februar og mars filmes klipp til vinterserien man har på gang. Mens man venter.

Venter? På hva da? I artikkelen skal dette belyses litt mer.

Vår og nye tider

Våren 2016 er ikke helt som alle andrer «vårer». Denne våren skrives det ny historie. T-banehistorie.
For Sporveien og Ruter. Ikke bare fyller selskapet 50 år. Neida, det stopper ikke. Tre splitter nye stasjoner ferdistilles i april. Eksakt dato er 3. april. Da står Bogerud, Skullerud og Mortensrud klar i helt ny drakt.

Samme dag gjenåpnes også Nydalen i ny utgave. Senere i april åpnes den første nye stasjonen på 10 år:
Løren. Som ikke dette er nok, så er det også nye rutetider fra den datoen.

Mye å huske på med andre ord og spennende tider. Også for SubwayNerd. De fleste stasjonene er festet i bilder. Men ikke alle. Noe arbeid gjenstår og noe helt nytt skal også gjøres.

Endringer

Nye rutetider og linjer betyr også at en god del stasjoner må gjøres noe om. Fotomessig. Ikke alt, men i noen grad. Filmessig så velger man bare å si: sesong 2. Men med litt jobb, hjelp, is i magen og når nye kameraet er på plass: så vil alt klaffe.

Er ikke dette mye? Jo og det vil ta sin tid. Men dette er jo hva SubwayNerd driver med. MetroZilla lusker langs stasjonsveggene på jakt. Nye øyeblikk, historikk og minner. Til glede for noen og sikkert til forargelse for noen. Sånn er det med alt, ikke sant?

Status: fiks og gjør om

SubwayNerd må som sagt ta mange bilder, filme og redigere i sesong 2, skrive om sider og fikse på mye.
Nettsidene er ikke helt oppe ennå, men etter noen «gale arbeidsnetter» og et par liter vann, cola og noen
kilo med pretzels og saltstenger senere. En nerd må gjøre det en nerd må gjøre.

Frem til april blir det mest film og ikke så mye foto. Grunnen er at dobbeltarbeide er dumt. Dessuten sliter sånt på lukkere også. Men noe blir det selvsagt.

Når de nye rutene er klare derimot, så er ventetiden over. I mellomtiden jobber man med gammelt materiale. Ligge på latsiden fordi man venter? Uaktuelt. Her pusles det dag ut og dag inn.

SubwayNerd mener: at lykken er øyeblikkene han selv fester og gjør noe med. Ingen andre gjør det for en, da må en ta ansvar selv!

Publisert  23.02.2016, 23:00
Oppdatert  23.02.2016, 23:30

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarfeltet er lukket.