02.06.2020

Store sideforandringer

april 3, 2016 av  
Kategorisert under Norden, Oslo, Rapport, Subway

Søndag 3. april er en stor dag for T-banen i Oslo og Akershus. Linje 3 gjenåpnes og den første nye T-banestasjonen på 10 år åpnes. Oslo er nå helt likt med Stockholm med 101 T-banestasjoner. Rutetilbudet er lagt om og linjestruktur endret.

Hva får dette å si for SubwayNerd og nettsidene? I denne artikkelen blir det klart.

Ny T-banehverdag

En artikkel om nettopp dette temaet er på trappene. I uker har nå Ruter forklart og fortalt om hva den nye T-banehverdagen vil få å si. Nye T-banlinjer, nye rutetider, mer T-bane, noe mindre T-bane, loop og
Linje 3 eller 4 til Storo er historie. For å nevne noe. For disse nettsidene får det mye å si.

De neste ukene vil det råde en slags «unntakstilstand» her. Mye informasjon vil være irrelevant og gammel. Den må rett og slett skrives om. Siden dette er en hobby og ikke jobb, så kan det ta litt tid. Selv en nerd har kun 24 timer i døgnet. Og man vil være mye på farten med kameraer for å si det forsiktig.

Innen midten av mai når helligdager, pølser, is og korpsmusikk er unnagjort så skal nettstedet være mer
relevant. Artikler og informasjon om den nye T-banehverdagen kommer. Sammen med nye bilder og filmer.

Sider byttes ut

Kanal SubwayNerd har fått en overhaling. Nye sider er skrevet til og det gamle er lagt i arkiv. Men det skal sies at gamle klipp fra 2015 og vinteren 2016 vil bli postet frem til sommeren. I videokanalen er det også gjort forandringer. Materiale fra 2015 og frem til Mars 2016 merkes nå som «Arkiv» foran navnet på mappen.

Rett og slett fordi det er fra det gamle linjeoppsettet som gikk ut ved driftsslutt natt til 3. april. Da er det ikke lenger relevant. SubwayNerd er klar på alt video og fotomateriale skal være relevant og kunne knyttes til faktisk datering.

De ulike linjesidene skal også skrives om og byttes ut. Stasjonssider og tilhørende bildesider skal skrives om, byttes ut og oppdateres. Så er også tilfelle med bilder på mange av sidene. De må oppdateres.
Gamle bilder legges i arkivet. Det blir mye arbeid og mye moro fremover.

Litt rot en stund

Dette betyr altså at enkelte sider vil være rotete, irrelevante og ikke helt oppdaterte en liten periode. Mye av arbeide gjøres også live og når som helst. Men som sagt: så fort man bare klarer, skal alt oppdateres. Derfor håper jeg at du som måtte lese dette bærer over med meg.

Iløpet av det neste halvåret vil det flyte over av splitter nytt og oppdatert materiale her, samt dagligdagse oppdateringer som før fra hele metroens verden. Følg med og heng på! Fremtiden T-bane er nå på en stasjon nær deg og meg.

Publisert  03.04.2016, 00:00
Oppdatert  03.04.2016, 00:10

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarfeltet er lukket.