02.06.2020

Marina

september 10, 2014 av  
Kategorisert under Aktuelt, Foto, Subway

Hva er det nå da? Enda et navn og enda mer snålerier (nerderier) kanskje? Nei, det er en presentasjon av en ny følgesvenn. Hun er oppkalt etter en stormartyr og en av kirkens viktige kirkemødre.

Tro
, mot og vilje. Hyllest ikke minst. Dette er mitt femte speilreflekskamera.

Gromsaker

Marina følger i fotsporene til Maria (som nå er lykkelig pensjonert). Canon EOS 40D er bunnsolide saker og dette er et gromkamera. Uten tvil. Det er spesielt å atter en gang ha dette kameraet for hånde. Gromsaker altså! Forhåpentligvis vil dette arbeidsverktøyet være med meg i mange år fremover. Riktignok har man nå pådratt seg en viss «lukkerskrekk», men må prøve å ignorere denne.

Jeg skylder en nær og kjær venn en stor takk for at dette er blitt mulig. Ordet takk blir igrunn veldig fattig og stakkarslig. Dette er rett og slett en stor hendelse og en finfin dag. Hun vil tjenestegjøre som en allrounder, med spesialfeltet «T-bane/Metro og Subway» ved spesielle behov.

Elsket av alle

Det jeg liker så godt med Canon EOS-40D og som jeg vet vil glede med, er settingene på menyen, grepet, hurtigheten og hvor lett det er å bruke. Man kan til og med bruke kameraet i «skitvær». Canon er kvalitet med stor K. Proffer som amatører elsker denne modellen og jeg forstår veldig godt hvorfor. At VampBea i sin tid introduserte meg for denne modellen, er jeg veldig glad for.

Mye av dybden Grigoriy har gitt meg, vil jeg også finne her. Når man leser om folk som har hatt Canon EOS 50D eller Canon EOS 7D, men angrer og vil bytte tilbake igjen, så sier det sitt. Dette er ikke noe man finner på Bilka. Man må blø, jobbe og slite for å bruke et kvalitetsverktøy. Det er også slik det skal være.

Særegenhet? Krystallklare bilder og robusthet. Hun arbeider ilag med Bubba.

HjemFotoriggenSubwayNerd

Kommentarfeltet er lukket.