03.07.2020

Ansvarsfraskrivelse

april 4, 2014 av  
Kategorisert under Aktuelt, Subway

NetiketteDet låter ikke særlig bra, men mye ligger i oversettelse og ordbruk. Det engelske ordet er disclaimer. SubwayNerd er ikke sponset eller godkjent av noen selskaper som driver kollektivtrafikk. Navnebruken gjenspeiler interesse og hobby. Ingenting annet.

De offisielle selskapene er Ruter eller Sporveien i Oslo. På verdenabsis finnes de under linker.

Bilderammer

Alle bilder tatt av meg ligger som oftest i bilderammer og kan ikke brukes uten skriftlig tillatelse. Derfor er de også i bilderammer og er derfor å regne under designet til SubwayNerd. Ser jeg bildene kopiert til din blogg eller nettside ansees dette som tyveri og ISP eller blogg/domenehost kan og vil sannsyneligvis bli kontaktet.

Andre bidrag

Alle bidragsgitte elemeneter blir oppgitt og kildehenvist til enten med navn eller ved bruk av © symbolet. Ingen deler av deres arbeide kan brukes uten at du har tillatelse gitt fra dem. Alt annet ansees som grovt tyveri.

La meg si det slik: Du går inn i en butikk, spiser det første og beste du finner, for å så stikke av. Da vil du bli anholdt og politianmeldt. Hva får deg til å vurdere at det er så veldig annerledes på internett? Det er nemlig helt likt.

HjemInfo

Kommentarfeltet er lukket.