13.12.2019

Canon Elfie

september 22, 2015 av  
Kategorisert under Foto, Oslo, Subway

«Elfie»? Hva er dette? Det er ikke en karakter i en Disneyfilm eller et leketøy. Derimot så er det mitt femte digitalkamera. Canon IXUS 265 HS om man skal være nøyaktig. En sort liten perle med masse futt og høy kvalitet.

«Blacky», «Kraftpluggen» eller «13th Avenue» er andre kallenavn.

Lett og avansert

Motsetninger morsomme. Liten og stor er faktisk superlativer det er mulig å bruke om dette kameraet. Størrelsesmessig er det ikke rare greiene. Men under «panseret» skjuler det seg mye bra. Full HD, sterk
zoom, masse programmer, 21 ulike motiver å velge mellom og Wi-Fi for å nevne et par ting. Det maler som en katt omtrent og har god kvalitet.

SubwayNerd har allerede takt «Elfie» i bruk. Resultatene har vært strålende og er veldig godt fornøyd med min lille «sorte perle og kraftplugg». Det kan ikke sies for ofte: størrelse er ikke alt. Kvalitet èr alt eller ikke noe.

I ett med omgivelsene

Det skal sies at fargen ble ikke valgt. Den fikk man bare. Men dette èr faktisk en plussting. Kameraet går stort sett i ett med omgivelsene. Med sine 99,7 x 57,6 x 22,4 mm mål og 147 gram så skremmer det ikke akkurat vettet av noen. Men kvaliteten på bildene og filmingen er super. Mye er filmet allerede og mye mer kommer fremover.

Dette er et arbeidsredskap som er fullverdig medlem av fotoriggen og videoflåten som er under oppbygging. Canon Elfie vil samarbeide fremover med Canon Marina og ha metro som hovedfokus. Men det kan fint også brukes i andre settinger. Kvalitetsverktøy har den styrken.

SubwayNerd gleder seg: til mange fine og givende tokter fremover. Det skal bli fantastisk moro.

HjemFotoriggenSubwayNerd

Kommentarfeltet er lukket.