05.08.2020

SubwayNerds nyttårsforsett

desember 31, 2014 av  
Kategorisert under Nerderier, Oslo, Subway, Tanker

Ett år går mot slutten og et nytt tar snart til. SubwayNerd ser fremover mot 2015 og som seg hør som bør, så har man nyttårsforsett. I det kan egentlig legge ganske så mye og skape forventninger.

Et stopp passeres og neste er bare minutter unna. Slik er det også med år.

Enkle grep

Ofte trår man til med de store bokstavene, visjonene og målsettingene når man snakker om nyttårsforsett. SubwayNerd skal hverken stumpe røyken (eller begynne å røyke), gjøre ditt eller datt. Men han skal begynne å filme, lære å redigere videoklipp, ta bedre bilder og utvikle disse nettsidene. Er det alt? Ja, men igrunn mer enn nok.

Fordi enkle grep er ofte det beste grep og det å love en hel masse (og ikke få det til) har lite for seg. Det blir nesten som å bygge flotte metrostasjoner, legge nye spor, installere plattformsdører og sette i drift de nyeste vognene. Bare for å så ha neglisjert passasjerenes komfort og ikke bygget toaletter.

Dette er helt korrekt et stikk til dere: Hong Kong MTR. Passasjerne deres er også mennesker, de trenger toaletter også. På reise eller ikke.

Moderasjon

SubwayNerd er heller ikke noe fan av at ting skal gjøre fort og galt. Derfor tar ting sin tid. Til har det tatt syv år og det vil sikkert ta syv til. Å virkelig ta gode bilder, å få til ting, formidle rett og kunne gjøre det levende.
Med moderasjon og på rett måte. En nerd lar seg ikke presse av tid, grenser eller krav. Han eller hun gjør sitt uansett. Inntil det blir bra.

Detaljer, detaljer og atter detaljer. Balanse er nøkkelen til fint ja, men detaljer er viktigst. En nerd er nesten på grensen til en perfeksjonist. SubwayNerd vet alt om dette. Derfor skal 2014 avsluttes der 2015 begynner. Med stil og stø kurs mot neste stasjon.

Vi sees neste år. God Nytt år!

Publisert  31.12.2014, 00:30
Oppdatert 31.12.2014,  00:45

Del på Facebook Del på Twitter

Kommentarfeltet er lukket.