10.12.2019

Panasonic Seraphim

mars 20, 2016 av  
Kategorisert under Foto, Subway

Enda et vittig påfunn? Nei. Panasonic HC-V 160 er ekte. Under og utenfor panseret. Dette er mitt første videokamera og starten på en ny æra. Videoalderen. Dette er også en sort liten perle. Som filmer i full HD (1920x1080p HA).

Å si at fotointeressen har tatt en nytt steg er ingen overdrivelse. Den er på et nytt nivå.
Blacky II og 160th Street er andre kallenavn og arbeidsnavn på dette kameraet.

Lett og smidig

Det er ikke like lite og smidig som Elfie, men minst like lett og samtidig smidig. AVCHD, Full HD som allerede nevnt, en rekke avanserte funksjoner, autointelligens og mulighet til å filme delvis manuelt.
Riktignok så er ikke dette 70fps, WiFi eller 4k. Men SubwayNerd er heller ikke på det nivået. En start.
Kvaliteten er enestående og stort sett kan man gli ubemerket inn i mengden med denne «rakkarøkaren«.

Lett som en fjær og smart nok til Time Lapse bruk. Kritikk? Husk bare at veien frem til Canon Marina og Canon Grigory for eksempel har vært lang. Noen er født med gull i munnviken, andre må jobbe for det.
Veldig ukomplisert.

Nesten usynlig

Likhetstrekkene med Elfie er mange. Det er jo passende siden de to vil være et dynamisk team fremover. Mulighetene er mange. Arbeidsoppgavene likeså. Men metro innendørs og utendørs er primæroppgavene.
I Oslo og Akershus, men trolig også utenlands med tid og stund. Hvordan kan det være usynlig? Nesten usynlig. Fordi det er lite, nett, effektivt og krever ikke mye plass.

Det femte medlemmet i kamera og fotoflåten som stadig vokser. Sammen med Elfie og Canon Marina så utgjør det nå de «dynamiske tre». SubwayNerd ser frem til mange morsomme og flotte stunder fremover. Levende bilder, AVCHD og masse action.

Kreds, blomster og sjokolade til: J og VampBea for all hjelp.

HjemFotoriggenSubwayNerd

Kommentarfeltet er lukket.